lauantai 15. helmikuuta 2014

Kuoseja kuosikilpailuun

Sampsukalla on käynnissä kuosikilpailu, johon olen laittanut yhteensä kolme kuosia tyrkylle ;-) Kansa saa äänestää Facebookissa viisi kuosia jatkoon, ja näistä Sampsukka valitsee voittajan. Kisassa on valtava määrä ihania kuoseja, kannattaa käydä kurkistelemassa ja äänestämässä. Se onnistuu täällä, klik-klik.

Esittelen nyt tässä omat kisakuosini, joista ensimmäisenä värikäs lastenkuosi "Misse".
Toinen kisaan lähtenyt kuosi on sekin lapsille suunniteltu ja nimeltään "Lammella". Tässä siitä muutama eri versio.


Sammakoita piirrellessä alkoivat päässä soida eräät sammakkoaiheiset lastenlaulut. Tarjoan noita viheliäisiä korvamatoja nyt teillekin, olkaapa hyvä: "Pienet sammakot, pienet sammakot, ne lystikkäitä on!" (tuota kun tulee aivoradiosta muutaman tunnin putkeen, niin kyllä siinä tietää sammakoita piirtäneensä... Ja vielä toinen: "... ja se haukkasi lehdestä palasen, ja sanoi: "Minä olen iloinen!"" Toivottavasti nyt edes jollekin jäi mukavat rallatukset päähän soimaan ;-)

Laitoin kuosikisaan mukaan myös yhden "vanhan" kuosin, koska se on ollut kovasti tykätty. Eli tässä vielä Ovet -kuosi oranssi-mustana.


Viime päivinä olen puuhastellut myös erään toisen mukavan kuosiprojektin parissa, mutta siitä lisää myöhemmin :-)6 kommenttia:

 1. toi lammella kuosin monimuotoisempi kuva olisi ollut minusta kivempi. vai oliko sekin kilpailussa?

  VastaaPoista
 2. Tuo Ovet- kuosi on niiiiin kiva! Voi kun se pääsisi joskus tuotantoon! Mustavalkoharmaana se toimisi minusta ihan sisutuskankaana moderniin koteihin ja isona tuo kuvio, et ole ajatellut Marimekolle tarjota sitä :) Meillä ei ole modernia kotia, mutta ostaisin heti ja tekisin kankaasta vaikka kauppakasseja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Ovet sopisi kyllä sisustukseenkin mukavasti. Voiko sinne Marimekolle vaan tarjota kuoseja suoraan? Mulla on ollut sellainen luulo, että käyttävät vaan omia "ammattisuunnittelijoita".

   Poista
  2. Ei kyllä harmainta havaintoa tuosta kuosien tarjonnasta MM:lle (tai millekään muillekaan firmoille), tuli vaan mieleen, kun musta tuo sopisi tyylillisesti ihan sinnekin. Kysäisepä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!