tiistai 29. huhtikuuta 2014

Rakas peurani

Dear Deer -velour pääsi jälleen paininjalan alle ja täytyy sanoa, että onhan siinä ihan oma fiiliksensä ommella omasta kuosista! Ja tätä iloa on luvassa lähiaikoina lisää, sillä odotamme Laululintu -trikoota saapuvaksi Kestovaippakauppaan aivan lähiaikoina :-) Luomulaatuinen trikoo on jo ennakkotilattavissa ja saapuu varastoon ensi viikolla.

Ajattelin aluksi, ettei Dear Deerin hempeä väritys sopisi omiin vaatteisiini, mutta tässä sitä nyt poseerataan peurat helmassa hulmuten (täällä Keski-Suomessa on tänään ollut melkoisen tuulista ja kuvaushetkellä myös pilvistä..).

Hihaton tunika/mekko Dear Deer -velourista.


Kaavan tähän mekkoseen muokkasin ensimmäisestä käteen osuneesta tunikan kaavasta. Yläosaan valitsin tummanruskeaa velouria, kanttaukset on tehty tummanruskealla resorilla (ikinä ei ole kanttaus onnistunut kerrasta näin hyvin :-D ). Surautin etukappaleelle lyhyen pitsivetoketjun ihan vaan somistukseksi, ja hyvinhän se sopii tähän hempeään kokonaisuuteen.

Nanson Paulakukka trikoopaita olikin aika hauska tässä alla, värit sopivat täydellisesti! Nuo kumisaappaat nyt ei välttämättä ole ihan harkittu tähän asukokonaisuuteen, mutta on ne ah niin mukavat ;-)
Hihaton tunika/mekko Dear Deer -velourista.
Dear Deer -velouria saat Seliasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!