tiistai 15. lokakuuta 2013

Kankaiden ihanuudesta ja kangashulluudesta

Myönnän julkisesti olevani koukussa kankaisiin. Ostan niitä, vaikka varsinaista tarvetta tai suunnitelmaa ei olisikaan. Kankaita pursuavat kaapit tuovat (hyvässä järjestyksessä ollessaan) merkillisen hyvänolon tunteen, jota voisi verrata - hmm, en oikein tiedä mihin! Kauniit värit ja kuviot tuovat iloa jo pelkkänä kankaana, mutta se varsinainen ilotulitus alkaa tietenkin ommellessa ja kun kauniista kankaasta onnistuu omin kätösin tekemään jotain todella ihanaa: se on kiistatta paras hetki.

Jospa jonain päivänä vielä saan paininjalan alle oman kankaan... En edes uskalla kuvitella, miltä se tuntuisi! Pienen erän tilaaminen on jo jonkun aikaa ollut ajatuksissa, toivottavasti se toteutuu pian (ei puutu kuin rahoitus..). Omien kankaiden tilaaminen onnistuu ainakin täällä: spoonflower.com . Jos jollain on tiedossa muita paikkoja, niin saa vinkata :-)

Tein kesällä kangasinventaarion, eli sain päivän verran leikkiä kangaskauppaa. Onhan niitä kertynyt, mutta täytyy tunnustaa, että kaivettuani viimeisenkin nyssykän kaapin perukoilta olin hieman pettynyt. Ei niitä nyt niin paljon ollutkaan! Sain siis hyvän syyn tehdä pikaisesti muutaman uuden kangastilauksen ;-)

Täytyy toki myöntää, että puuvillakankaat menevät kyllä hirmuisen litteiksi, eli jos nämä kankaat olisi ripustettu narulle, niin 100m olisi tuntunut lyhyeltä...

Täytyyhän näin suurella määrällä ihania kankaita olla iso ja pelottava vahtikoira!

2 kommenttia:

  1. Onpas siistit pinot. Joko on joku pino päässyt vaatteiksi asti vai oletko keskittynyt pinojen kasvattamiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tunnustaa, että viime aikoina olen keskittynyt lähinnä pinojen kasvattamiseen. Ompeluinnostusta odotellessa.. ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!