lauantai 26. lokakuuta 2013

Kankaiden yön jälkeisen aamun lievä morkkis ja juhlaväkeä

Kone toimii taas, jipii. 

Kankaiden yön jäljiltä olo on väsynyt mutta onnellinen (menin kylläkin nukkumaan jo puolilta öin, mutta mokoma lauseenmuodostus meinasi tehdä hulluksi, enkä lopettaakaan osannut..). Oli niin houkuttelevia tarjouksia, että tuli ostettua enemmän kuin oli tarkoitus. Luulen, että en ole ainoa, jolle näin pääsi käymään ;-)

Eli odotettavissa lähiaikoina kangaspaketteja *tuuletus*. Kyllä se vaan piristää, varsinkin näin kaamosaikaan, kun voi odottaa mukavia pehmeitä paketteja. Ja sitten kun sen paketin saa avata ja voi alkaa hipelöimään ja ideoimaan - ehkä paras hetki!

(Totuus on kuitenkin se, että kovin monet noista ihanista kankaista päätyvät kaappiin pitkäksikin aikaa. Pitäisiköhän viritellä joku pyykkinaru sisälle, mihin kauneimmat voisi ripustaa ihailtaviksi..?)

Nämä kauniit neitokaiset piirtelin jo joskus kesällä. Alkuperäisessä visiossa kuvat olivat koristeellisissa kehyksissä, täytyy toteuttaa sekin vielä. 

Joskus kuviota asetellessa tulee "kämmi", joka sitten osoittautuukin ihan hauskaksi ja saa jäädä. Näin kävi myös tämän kuvion kanssa. Tykkään tuosta epäsäännöllisyydestä, joka on kuitenkin säännöllistä :-)


Juhlaväki (c) Tikkiäinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!